Första april är ju en dag av skämterier. På jobbet så fick de till det riktigt bra i år, de måste jag ge dem, de som kom på detta skämt.

2015-04-01 Matta

Vid ingången så låg det plötsligt en stor skrikig röd matta när jag kom i morse.

2015-04-01

När jag tittade lite närmare på den så läser jag “OBS! Beträd ej mattan. Luggen kan bli platt”. Rent instinktivt gick jag åt sidan förstås och påtalade sedan vart kommer denna skrikiga matta ifrån? Läste inte ordentligt på lappen faktiskt, men gick ändå åt sidan eftersom jag ändå noterade att det nog betydde att jag inte skulle gå på mattan… Det jag hakade upp mig på var mattan i sig…hahaha…

De i receptionen berättade att fler gick runt mattan och det var ju lite roligt faktiskt. Annars tycker jag ofta att många aprilskämt är ganska förutsägbara och tråkiga. Ett annat som var lite småroligt var också det från Luleå domkyrkoförsamling där kyrktuppen ska ersättas av en kyrkhöna…

2015-04-01

Långpromenad på lunchen. Välkända vyer vid Fyrisån.

2015-04-01

Idag tog det emot att traska ut i det gråa vädret. Men jag är numera begåvad med kraft och styrka som hjälper mig att trotsa latmasken. Han vinner sällan numera…

2015-04-01

Tre båtar på plats.

2015-04-01

Bäverns gränd.

2015-04-01

Oxfilé eller vattenbuffel? Oavsett så är jag tacksam för gåvan. Tack E!

Fem lediga dagar. Här ska njutas! (;-)

Glad påsk till alla mina läsare!