2015-03-31

Min vy (Stadshuset i Uppsala mittemot) när jag stod och väntade på Clabbe. Mitt på dagen skulle vi besöka dataaffären för att lämna in hans omöjliga dator. Den som bara bråkade och där jag anser att enda vägen framåt är en total omformatering.

Sen gick vi till favorithaket för en lunch. Favorithaket med Clabbe alltså… [Instagram] Djupa samtal om varat.

102,9… minns faktiskt inte när siffrorna var så låga! Nu 25,5 kilo ner sedan augusti. Det går neråt i sakta mak, men jag tror på ett sätt att det är bra. Då hinner allt med i kroppen s a s. LCHF-kost, det är grejor det… (;-)

Den 15 april ska även kroppen kollas igen för att se hur kosten påverkar mina värden. Senast jag kollade detta, för ett halvår sedan, då var det inga problem utan allt såg normalt ut. Det blir spännande att se vad som hänt!