Sommartid 2015

Igår hade jag noterat att vi skulle skruva fram klockan en timme. Har alltid koll på detta och brukar dagen efter antingen skruva fram eller tillbaka klockorna, nästan per automatik.

I morse när jag vaknade var jag helt väck gällande detta. När jag slog på datorn och började kolla runt, så var jag i vintertidens värld.

Men efter en stund kom sommartiden även till mig och känslan blev jättemärklig. Kändes verkligen som om jag hade blivit bestulen på en timme. Har aldrig varit med om just den känslan, utan har alltid tyckt att de som gnäller om sommar- eller vintertid överdriver. Men just då så kändes det som en stöld av tid… hehe

Nu är jag väl lite mer i fas, men nog känns det som om saker och ting måste skyndas på denna regntunga dag.

Clabbe ska komma hit och hjälpa mig med äppleträdet. Om det nu funkar… för regnet öser ner och jag tänker inte gå ut om det fortsätter på detta viset. Då får det vara. Promenaden får också stå tillbaka. Bekväm har jag blivit. Vi får väl se på vilket humör Klabbharparn är på… hehe han kanske tar sig ut själv, vem vet?

Nej, nu när jag tappat en timme så måste jag in och renovera denna lekamen. Den behöver fräschas upp…