2015-03-27

Ett dass vid Fyrisån med ett hjärta där det inte står dass, men toa. Ser rejält ut, men undrar jag om det verkligen är för allmänheten eller bara för båtfolket kring ån?

Dassigt väder var det dessutom idag på promenaden. Men idag fungerade det riktigt bra att dra på autopiloten och bara vandra… fick ihop över 45 minuter och var väldigt nöjd efteråt.

2015-03-27

Det är inte så många ute när vädret är grått. För mig är det bara bra, för då kan jag dra på ytterligare och behöver inte tänka på att väja eller hålla mig till en viss sida.

Nu är jag ledig i tre dagar. Så skönt! Nästa vecka är det påsklov för grabben! Det blir att pyssla och dona så att han inte blir ensam någon av dagarna. Även om han börjar bli stor, så vill jag försöka undvika det. Äldsta dottern är ju hemma och hälsar på och vi har pratat lite om att hon ska bo hos mig i början av veckan, men ingenting är klart ännu!

Nu tjuter tvättmaskinen, dags att hänga tvätt! Trevlig helg till alla mina läsare!