2015-03-29

Besök av Clabbe. Att beskära äppleträd fanns inte på kartan i detta regnväder. Så det blev datafix istället…

2015-03-29

Misslyckades med att hjälpa honom. Datorn var för skadad av flera orsaker. Det jag tror orsakade allt från början är en uppdatering som inte fick gå klart. Det har låst vissa delar av systemet och gjort att saker och ting bara inte fungerar. Det går trögt och att t ex komma åt kontrollpanelen och köra uppdateringar, det var stört omöjligt.

Under alla försök jag gjorde, så hann vi med att snacka en del och en förstärkt köttig lunch böjd jag dessutom på. Under matlagningen så langade jag iväg en bok som lånades ut till Tofflan som susade förbi…

Det irriterar mig en del att jag inte lyckades få ordning på datorn. Men vi tar med den till inköpsstället på tisdag, så får de helt enkelt omformatera hela datorn. Det känns som om det är det bästa trots allt, för det var så mycket konstigheter och saker som inte gick att testa ens.

2015-03-29

Felix har inga problem med Klabbharparn. Maxi är fortfarande märkbart konstig men kan numera gå fram och hälsa. Men han är orolig och far omkring när Clabbe är i huset.

Clabbe skjutsade mig till den lokala butiken och hem igen. Bussigt i detta regnande. Har ingen som helst lust att vara ute en sådan här dag mer än nödvändigt. Även om varken dator eller äppleträd blev åtgärdade så fick jag umgås med en av de bästa vännerna jag har. Känner mig totalt avslappnad och mig själv i hans sällskap.

Har tagit ut en semesterdag i morgon. Så det känns som lördag idag. En skön känsla. Nu blir det en titt på favoritprogrammet alla kategorier. Missar inte ett avsnitt!