Madonna 14 november 2015

Tror ni inte att det blev drama igen då… MadonnaTele2 Arena den 14 november är ju bara ett måste i min värld!

Biljetterna släpptes idag kl 09.00 och jag skulle bara ha två biljetter… men inte ståplats och inte de som är allra “sämst” så att säga… så jag var nervös och spänd innan…

Biljettkö Madonna

Efter 20 minuter blev det min tur. Fick inte träff på någon av de biljetter jag ville ha, utan då kryssade jag i bästa platser. Det skulle jag inte ha gjort! Fick förslag på ståplats, långt ifrån scenen och dessutom uppe på sidorna. Det ville jag ju inte ha!

MadonnaSå jag tryckte på knappen “Sök igen”. Då säger systemet att jag bara får en chans till och sen missar jag min köplats. När det dessutom inte hände någonting efter det och det bara stod och snurrade då förstod jag vart klockan var slagen!

Efter någon minut åkte jag helt sonika ut! Tankarna for och svetten tilltog. Såg framför mig andrahandsbiljetter där tusenlapparna bara försvann. Men jag försökte igen och ställde mig så fint i kön. Lugn, fin men något uppgiven… …hade nästan givit upp faktiskt att få förstahandsbiljetter.

Men efter ytterligare 20 minuter fick jag en ny chans!

Nu valde jag alternativet “spridda platser” för att kunna få någon sittplats någonstans. Det märkliga då var att jag fick två sittplatser bredvid varandra?! Visserligen mitt emot scenen, men en bit upp. Behöver garanterat kikare för att se någonting, men det är inte de sämsta platserna, så jag slog till!

För efter det här dramat var jag glad att jag ändå fick biljetter. För när jag nu går in och tittar så är det bara ståplatser samt sittplats högt upp och på sidorna kvar. Platser som inte känns så roliga att sitta eller stå på.

Biljetter Madonna

Vi fick biljetter tillslut! Jippie!

Tredje gången som jag ska få se “The Queen of Pop”. Tala om att jag så behöver någonting att längta till!

Det är också så roligt att A ville hänga på. Jag vet att hon lyssnar en hel del på Rebel Heart och det är så kul att vi kan umgås på det här viset numera. Tiderna förändras och det känns så bra att det gått åt det här hållet.