Madonna hos Howard Stern 11 mars 2015Klockan halv fem var jag klarvaken!

Tuppen sov fortfarande, för det var så tyst, så tyst. Så jag satte på intervjun som Howard Stern gjort med Madonna igår. 85 minuter gick så fort, så fort och klockan var då helt plötsligt närmare sex. Madonna är i mina tankar både i vaket och sovande tillstånd numera… hon gör mig alldeles yr den kvinnan!

Än mer klarvaken blev jag av intervjun som var personlig och väldigt intressant att ta del av.

Så det vara bara att dra igång morgonrutinerna. Tidigt iväg till jobbet och idén om att gå av flera hållplatser tidigare for i mig, för att få trumpinnarna att jobba lite. Så blev det!

2015-03-11

Underbart väder i flera dagar nu. Det gör också att energin förstärks och lusten att få upp pulsen stiger.

2015-03-12

Passerade Tempohuset i Uppsala på min långpromenad. Där håller de på och river ner den gamla klassiska fasaden. Inte en dag för tidigt… nu blir det modernt inglasat och det tror jag blir snyggt!

2015-03-12 Lindvalls kaffe
Lindvalls kaffe passerades under min snabba lunchpromenad.

Det var så få på jobbet idag och jag fick så mycket gjort. Då mår jag bättre på alla sätt och vis och energin var fortfarande väldigt hög vid lunchtid, så det blev ännu en långpromenad. Kunde inte låta bli i det fina vädret och trumpinnarna hade inte fått nog.

Känner mig nästan lite manisk just nu, på ett positivt sätt. Vill få saker och ting gjorda, säger ifrån men ändå med förnuft. Gör mitt bästa och har ett mål, både vad det gäller jobbet och mitt eget mående.

Det har ljusnat för andra i min närhet… det känns också gott en dag som denna!