BritAwards 2015 sändes live på YouTube, vilket gjorde att jag kunde vara med och se Madonna direkt när hon skulle uppträda för andra gången i år.

För mig var det bara fokus på The Queen of Pop och vilka som prisades, det hade mindre betydelse. Men tala om att tiden stod stilla några sekunder när hon föll, när den långa kappan inte ville släppa och då se hur hon föll bakåt nedför en trappa. Det var otäckt att se och som sagt, för några sekunder så undrade jag vad som hände… …och hur det skulle sluta.

Men sen visar hon vilket fullblodsproffs hon är. Hon reser sig igen och kämpar sig igenom Living for love på ett strålande sätt, även om jag personligen fortfarande sitter där med andan i halsen. Hur mår hon egentligen?

Kolla själv:

Tyvärr så är nätet full av hatare och de som hela tiden kommenterar hur gammal hon är, att hon var full och de hånskrattar åt henne. Vafan är det för fel på människor?

Detta handlar om den attityd hon har och att hon inte viker en tum från sin stil. Det retar många att en kvinna i hennes ålder vägrar att uppföra sig på det sätt som de vill och inte bete sig som en äldre dam.

Många retar sig på att hon kör sitt eget race och står upp och följer det hon tror på. Min respekt för Madonna handlar just om att hon inte låter sig styras och hunsas av någon. Hon är Madonna och hon är alltid sig själv. För detta älskar jag henne.

madonna rolling stone 2015

En del kommentarer gör mig riktigt vred att läsa. I en kommande intervju i Rolling Stone så säger hon bland annat detta om just allt snack om hennes ålder:

No one would dare to say a degrading remark about being black or dare to say a degrading remark on Instagram about someone being gay. But my age – anybody and everybody would say something degrading to me. And I always think to myself, why is that accepted? What’s the difference between that and racism, or any discrimination? They’re judging me by my age. I don’t understand. I’m trying to get my head around it. Because women, generally, when they reach a certain age, have accepted that they’re not allowed to behave a certain way.

But I don’t follow the rules. I never did, and I’m not going to start. [VIDEO]

Hoppas hon även kan fokusera på det positiva och ägna sig åt de fans som älskar henne istället. För vi är många vi också, den saken är klar!

Efter händelsen så skrev hon om fallet så här på sin Instagram:

Armani hooked me up! My beautiful cape was tied too tight! But nothing can stop me and love really lifted me up! Thanks for your good wishes! I’m fine! ❤️#livingforlove

Madonna föll – men reste sig igen.