Familjen

2015-02-20

Han är här nu! Ellet har kommit och nu stannar han hos mig i 14 dagar. Säga vad man vill, men det är så mycket roligare med grabben i huset!

Sen fick jag en annan stor överraskning idag, vilket har dragit igång energinivåerna farligt nära en Duracellkanins… Frida kommer i morgon och hälsar på!!! Har längtat så mycket efter henne och att få höra hur det går i livet och i det hon företar sig. Jag vet ju att hon har börjat att plugga och det vill jag höra mer om. (Nej, Uppsala kommun har inte hört av sig till Frida.) Jag har ju inte sett henne sedan i julas för bövelen… så det är verkligen på tiden!

Så det blir en liten familjeträff hemma hos mig på eftermiddagen. Både Anna och Tofflan ansluter och jag har även bjudit in Johan. Hoppas han kommer. Det är så roligt att träffas på det här viset. Längtar!

Ett svar till “Familjen”

Kommentarsfunktionen är stängd.