Kort torsdag & fint möte

Svårt att slappna av på nätterna. Sover oroligt och vaknar ofta. Ibland så somnar jag om, men ibland så ligger jag vaken länge. Resultatet är att jag nästan somnar på bussen när jag är på väg hem från jobbet. Ibland så orkar jag inte hemma utan slocknar någon halvtimme innan middagen.

Ryckigt och jobbigt har det blivit med sömnen. Så här var det inte alls tidigare. Vet inte riktigt varför det har blivit så oroligt nattetid. Vissa nätter så funkar det ok, och då vaknar jag bara ett par gånger. Det är ok om det är så, men blir det fler gånger än så, då påverkar det mig väldigt negativt dagtid.

2015-02-19

Denna vecka hade jag planerat in en kort torsdag för att jag skulle få besök. Jobbade till 12 och sen åkte jag iväg till den lokala butiken för att handla.

Caroline var själen som skulle komma på besök och det var ett fint möte. Hon är så ärlig och rak i sitt sätt att vara. Så befriande i tanken och väjer inte för någonting. Andligt intresserad och väldigt inspirerande för mig att diskutera sådana frågor med.

Jag bjöd på LCHF-lunch med grytbitar och blomkålsris (tack Anna för inspirationen) och det smakade helt ok. Kaffe och nötter som efterrätt.

Vi pratade och pratade och klockan drog iväg… så nu efteråt sitter jag glad i hågen och med en galen katt som bara vill gosa. Tror nog att även han fick sig en energikick av besöket på eftermiddagen. (;-)

Tänk, nu har det gått fjorton dagar igen. Huset fylls snart av en liten ängel…

2 svar till “Kort torsdag & fint möte”

  1. Carro: Som jag sa tidigare, så vet jag inte vad du hade med dig för någonting till mig. Men det kändes så härligt och energierna var så fina i kåken efter ditt besök. Kramar om!

  2. Tack själv för den goda lunchen och allt prat. Du är så härlig och fin person, det gav mig mycket! Kram

Kommentarsfunktionen är stängd.