Svårt att slappna av på nätterna. Sover oroligt och vaknar ofta. Ibland så somnar jag om, men ibland ligger jag vaken länge. Resultatet är att jag nästan somnar på bussen när jag är på väg hem från jobbet. Ibland orkar jag inte hemma utan slocknar någon halvtimme innan middagen.

Ryckigt och jobbigt har det blivit med sömnen. Så här var det inte alls tidigare. Vet inte riktigt varför det har blivit så oroligt nattetid. Vissa nätter funkar det ok, och då vaknar jag bara ett par gånger. Det är ok om det är så, men blir det fler gånger än så, då påverkar det mig väldigt negativt dagtid.

2015-02-19

Denna vecka hade jag planerat in en kort torsdag för att jag skulle få besök. Jobbade till 12 och sen åkte jag iväg till den lokala butiken för att handla.

C var själen som skulle komma på besök och det var ett fint möte. Hon är ärlig och rak i sitt sätt att vara. Så befriande i tanken och väjer inte för någonting. Andligt intresserad och väldigt inspirerande för mig att diskutera sådana frågor med.

Jag bjöd på LCHF-lunch med grytbitar och blomkålsris (tack A för inspirationen) och det smakade helt ok. Kaffe och nötter som efterrätt.

Vi pratade och pratade och klockan drog iväg… så nu efteråt sitter jag glad i hågen och med en galen katt som bara vill gosa. Tror nog att även han fick sig en energikick av besöket på eftermiddagen. (;-)

Tänk, nu har det gått fjorton dagar igen. Huset fylls snart av en liten ängel…