2015-02-18

Himlen i morse när jag var på väg till jobbet. Så vackert!

Jobbar på och tänkte idag på hur mycket mer ansvar jag har fått bara på ett år. Ett sätt att mäta detta på är det man sakgranskar när det gäller fakturor. Numera får jag sakgranska alltmer saker gällande datorer och telefoni samt för fler än bara min eget team. Sakgranskning pågår…

Blir lite orolig över vissa saker, det måste jag erkänna och en del saker som jag liksom ska hitta lösningar och vara den som dessutom driver på. Men jag gör mitt bästa och försöker ha ett öppet sinne. Fick ok av chefen att anmäla mig till en webbredaktörskurs som pågår under tre tillfällen under 2015. Läskigt som sjuttsingen av flera olika skäl, men samtidigt spännande och så kanske jag kan få någonting på papper av allt det jag kan. För det är alltmer och det säger jag inte för att skryta, utan för att det just är på det viset.

Men det är ju ansvar jag vill ha över mitt eget arbete och det visar ju också på att de tror på mig. Min stora skräck hänger ju kvar i gamla tankemönster om att inte duga och att alltid fråga om saker och ting. Träningen i att ta egna beslut och lita på mitt eget omdöme, det testas ofta numera.

I morgon ska jag luncha med C (äldsta dotterns kompis) och det ska bli så roligt. Hon kommer förbi en sväng och jag har tagit en ledig eftermiddag. Nyfiken på vissa saker och ett stort gemensamt intresse har vi… BUUU!!! Hahaha…

I afton?
Ett par program ska jag se, sen ska jag dela säng med Camilla igen…(;-)