2015-02-15

Igår var det fika och datafix hemma hos A. I strålande väder tog jag mig en promenad med en låda ägg under armen. Halt och dan, men jag kryssade så fint mellan isfläckarna. Det går åt många ägg i LCHF-familjen (;-)

Hon bjöd på ett LCHF-bröd som var så gott, att jag själv funderar på en egen sats. Yngsta sonen fick jag krama lite så jag klarar mig tills på fredag då han kommer till mig. Småprat och ett par timmar gick. Trevligt som sjuttsingen är det numera att träffa exkroken.. livet går in i andra skeenden och jag är så glad och tacksam över att vår relation har utvecklats på det sätt som det nu gjort. Det är värdefullt för mig.

2015-02-15

Gick en extra runda när jag var på väg hem. Vädret var helt underbart och Madonna gjorde sitt i lurarna.

2015-02-16

Idag åt jag lunch på Amazing Thai. Blev medbjuden av E och introduktion av en ny medarbetare. Det var en ny upplevelse för mig och jag lunchade med tre arbetskamrater som jag inte så ofta träffar. Väldigt glad att jag fick hänga med och där fick min sociala kompetens lite träning. Två steg framåt blev det nog i det avseende…

…men tyvärr drabbades jag sedan av ett steg tillbaka. Svårt fortfarande att stå upp för mig själv. Vill inte utveckla det mer än så eftersom jag känner mig förhindrad att på min egen blogg skriva det jag egentligen känner fullt ut gällande vissa saker. Men det är helt ok, det får vara på det viset.

För det blev en psykiskt påfrestande dag i alla fall och mina känslor låg utanpå. Kramade om en arbetskamrat bara sådär. Vet inte vad som flög i mig? Brukar alltså aldrig vara fysisk på jobbet. Vill så mycket och vill att det ska bli bra. Tårarna låg också nära och egentligen vet jag inte varför. Trots att jag inte vill se det, så kanske det håller på att bli för mycket på vissa fronter? Fick ändå ett fint besked som just renderade kramen och gjorde min inre stress något mildare till i slutet av veckan.

Det var i alla fall jävligt skönt att åka hem efter fikat på eftermiddagen och läsa ut boken om Andreas Lundstedt. Fly bort i en bok passade mig perfekt idag.

Nya tag i morgon. Nytt tomt blad. Påt igen! Ingen skit ska fastna på mig igen!