Helt plötsligt så kan jag fokusera på bokstäverna. Två böcker på ett par dagar. Hur kan det svänga så? Men jag är så tacksam så…

Andreas LundstedtAndreas Lundstedts bok Mitt positiva liv sträckläste jag nästan. Den släpptes 2012 och det jag blir mer nyfiken på är hur han har det idag, tre år senare? Fortsätter den fina trenden i livet? Vet ju att han och Alcazar kör en krogshow i Göteborg just nu.

Boken är naken, rak och i vissa stycken brutalt ärlig. När människor ger oss andra sådana gåvor och vågar berätta kan det bara bli intressant och bra. Den här boken rekommenderas verkligen till dig som gillar biografier där ingenting lämnas därhän.

Att helt enkelt vara rak och säga som det är inspirerar så mycket. Det är en sådan befrielse i sådant än att leva med lögner i flera år och just den skillnaden beskriver han så bra i boken. När han gick ut med att han var HIV-positiv i december 2007 så var det år av våndan innan. Men belöningen efteråt, har vad jag förstår givit honom ett helt annat liv. Ett positivt liv!

Relaterat
Andreas Lundstedt hemsida