Madonna – Living for love

Hon är ju för bra märkvärdig, denna märkliga själ!

Så fort jag tittar på videon till "Living for love" så ryser jag järnet. Hennes energi, hennes professionella attityd och de minotauros som hon först dansar med och sedan besegrar, hela paketet förtrollar mig. Ännu en gång.

Madonna lever för livet! Nu och alltid!

Madonna

I natt så uppträder hon på Grammisgalan i USA. I morgon så släpper hon ytterligare tre låtar från plattan Rebel Heart släpps i sin helhet den 6 mars 2015.

Madonnas 2015 är verkligen igång nu. Så förväntansfull…

Uppdaterat
Kolla in det fantastiska uppträdandet på Grammisgalan här!

3 svar till “Madonna – Living for love”

  1. Kim: Hon är ett unikum, men det vet ju både du och jag sedan lång tid tillbaka! Vi går en underbar vår till mötes! Grädde på moset är ju en turné också, men det har jag inte hört någonting om ännu. Hoppas, hoppas!

Kommentarsfunktionen är stängd.