Det går runt, runt...

Idag så hade jag en sittning med ett medium.

Mamma, farfar, farmor, mormor och även en kamrat kom igenom genom mediet och jag måste säga att jag fortfarande inte har landat i allt. Svårt att sortera av allt som de ville prata om under de två timmar som den privata seansen varade. För mig är det fantastiskt efter alla år att få ord från mamma på det är sättet. Sen att den här kamraten kom fram.. Svårt att ta in nästan…

Egentligen skulle man ha noterat det som sades eftersom det just nu bara är en enda stor villervalla av det hela i pallet på mig. På bussen hem twittrade jag ut det om kom till mig direkt efter mötet med mediet:

Släppa tankarna och bara vara. Sluta överanalysera saker och ting. Lita på det första som kommer! Tillit.

Våga ta plats. Följa känslan hela vägen ut och inte backa vid minsta motstånd. Ta för sig av livet. Här och nu!

När jag nu tittar på det jag skrev måste jag själv säga att det är en väldigt bra sammanfattning av de bitar som rörde mig själv.

Nu har jag fått det jag behöver. Nu måste jag våga förverkliga detta även i hjärtat på mig själv. Är så glad att dessa ljusbärare finns på jorden. Med det är mitt hjärta varmt.

Tack, mediet för att jag fick ta del av din gåva.