universums plan_lena ranehag

Ni har sett henne i Det okända och En natt på slottet.

Mediet Lena Ranehag har många strängar på sin andliga lyra och den här boken med namnet Universums plan skrev hon redan 2009.

Mycket vet jag och en del är självklart för mig. Men det är alltid bra att få bekräftelse på det som jag alltid har känt inom mig.

En del andra saker var nya för mig men väldigt intressanta att ta del av. Ranehags möten med andar som för henne berättar väldigt detaljerat om hur det ser ut på Andra sidan. Sådant piggar alltid upp. (;-)

Det var den mångåriga vännen Clabbe som tydligen begrep vad jag behövde just nu. För han prickade helt rätt när han satte den här boken i handen på mig. Detta är den första bok som jag kunnat läsa, utan att tappa koncentrationen på lång tid, bara det var en seger för mig. Men det gick ju liksom inte att sluta. Visst, jag tog tid på mig och i början mäktade jag bara med ett par kapitel per kväll och tog långa pauser ibland för att tänka och verkligen ta in orden.

Kapitel 18 med namnet En röst som aldrig tystnar – en guidad himmelsk resa tog med mig på tankar och förnimmelser som jag aldrig tidigare varit med om. Att få läsa om Helge som gått över till Andra sidan och de erfarenheter han har av att vara där, det var otroligt intressant och fascinerande.

Sidan 190 och framåt är mumma för en som tror att vi inte har några begränsningar i vårt medvetande och att vi är fria själar. Han beskriver energier, färger och dimensioner på ett sätt som jag kan ta till mig. Inte helt, men nästan och det får iväg mig på egna tankeresor som är helt fantastiska.

Detta är en gåva till oss från Helge och bokens författare. Så ser jag på saken och världen behöver fler som Lena Ranehag och mediet som jag var hos igår. De ger oss ljus och hopp, de stärker de som vågar bli stärkta och de ingjuter mod i de som fastnat i mörker och hopplöshet. Jag har aldrig tvivlat, även om jag har tappat bort mig själv ibland. Det handlar om tillit och mod. Sådana här böcker stärker mig oerhört.

Jag är inte ensam.