Att det inte sägs så mycket om jobbet och det som händer där, det beror helt enkelt på att det inte finns så mycket att säga. Det är för tidigt, men sju nya medarbetare, där ett par redan har kommit, är på ingång inom kort. Så på stiftet, där står det inte stilla numera, det händer massor i personalomsättning och nya arbetskamrater.

Så det känns som att byta jobb, nu när det blir alltfler nya medarbetare omkring mig. Det gäller att ha sinnet öppet och hänga med. Förändringar kan faktiskt vara bra också (säger han som sitter still i båten för rädslan att bli dyngsur) och som sagt, varför byta jobb när det växlar och far så mycket som det numera gör på mitt jobb? Det behövs helt enkelt inte…

Läser en bok nu (kors i det berömda taket) som Clabbe satt i händerna på mig. Det blir bara ett par kapitel varje kväll dock, men läses, det görs det i kåken igen. Boken rör om så till den milda grad och ibland så är det på gränsen av vad jag klarar av just nu. Förundrad så sjuttsingen över att seendet på varat och det vi är med om delas av fler. Detaljerna, igenkänningskänslan och likheten inför reinkarnation, karmalagen och allt är otroligt emellanåt. Det rör om… verkligen…

Var och en blir salig på sin egen tro. Min tro, den är så splittrad emellanåt och i det tror jag att den här boken faktiskt kommer att få vågen att tippa över vad det lider. Om modet och kraften finns där för en livsomvälvande förändring. Tjafsar och bråkar i mig om val och vad jag ska göra och inte gällande vissa saker.

Vad boken heter?

Universums plan skriven av Lena Ranehag

universumsplan_lenaranehag