2015-01-04

Igår kom äldsta dottern och förgyllde tillvaron i hemmet. Kände verkligen hur mycket jag har saknat henne. Hon stannar ett par dagar för att sen på onsdag kväll flyga upp till Umeå igen.

2015-01-05

Månen var helt otrolig i morse när vi åkte till jobbet. Körde en halvdag för att fixa i ordning det viktigaste på webbarna. Det gick bra och dotra jobbade extra för sista gången på ett bra tag nu. På onsdag är vardagen på allvar här och jag tycker just nu att det känns ganska bra.

2015-01-05

Det är inte många fysiska brev som kommer numera, och de som kommer är ibland väldigt konstiga. För hur resonerar Fisher Investments Norden när de skickar ett brev till mig om investeringar och hur det ska skötas?. Jag = investerare? Sen när jag ser på den konfidentiella beställningsblanketten så kan jag inte hålla mig för skratt.

Ja, ni ser ju själva… hahaha… jag har ju såå stora tillgångar… det krysset, det är okryssat i min värld och kommer så förbli… frågan är ju vart de fått tag på min adress och dessutom tror att jag har en massa pengar?!

De kanske chansar och skickar till alla? Är det någon annan som har fått brev från Fisher Investments Norden så vore det ju kul om ni skrev en kommentar.