Musikhjälpen står på 24/7 och det lindrar att ha dem som sällskap mellan hostattackerna.

Det börjar bli fart på initiativen och auktionerna. Auktionerna är ju inget för vanligt folk, utan för de som har pengar som de inte vet vart de ska göra med, så där finns ingen chans att ens försöka sig på ett bud.

Förvånansvärt mycket folk står utanför glasburen på Stora Torget i Uppsala, även om det inte är några speciella personer eller övningar som pågår. Det är imponerande av uppsalaborna.

Peter Jöback har för mig varit den stora behållningen idag. Hans röst är ju fenomenal och jag måste ge Helen Sjöholm att när de sjöng tillsammans så lät det riktigt bra. Sen har Kodjo dragit iväg några underbara skrattsalvor, vilket alltid piggar upp!

Petter, Kodjo Akolor och Linnea Henriksson kompletterar varandra bra. Det har nu samlats ihop 2.964.494 kronor.

Min fjärde låtönskan kunde jag inte riktigt komma förbi efter att ha sett årets Så mycket bättre. Den bästa tolkningen den här säsongen och den som kom allra närmast mitt hjärta. Underbar helt enkelt.

SMS:a till nummer 72 999 och önska en egen låt! Inled meddelandet med summan du vill skänka 50, 100, 200, 300 eller 500 kronor. Skriv sedan artist, låt och motivering. Då hjälper du till i kampen mot HIV!