2014-11-19 Carolina Rediviva

Var är du gröna laserstråle??

Tala om besvikelse när jag äntligen masade mig iväg till Carolina Rediviva. Klockan var en bit efter 17.00, men ingenting… (;-( Allt ljus på Uppsala fungerade inte som utlovat!

Tog mig in i byggnaden. I receptionen satt en kille och pratade i mobiltelefon. Ignorerade mig totalt, men i garderoben frågade jag en väktare om hon hade någon aning om varför laserstrålen inte var igång? Det är Uppsala kommuns ansvar fick jag till svar och har ingenting med Carolina Rediviva att göra.

2014-11-19 Carolina Rediviva

Så jag fick ta en bild ut mot Drottninggatan utan denna laserstråle. Så nu måste jag köra en favorit i repris.

hemsidan så står det ingenting om vad detta berodde på… …dåligt tycker jag av Uppsala kommun att inte informera om varför. Men jag kommer inte att ge mig, har ju till den 30 november på mig att få se laserstrålen live.

2014-11-19 Universitetet

I Universitetsparken så hade de satt en discokula ovanför Erik Gustaf Geijer samtidigt som ett märkligt tal rullade. Nästan lite bisarrt det hela…

2014-11-19 Uppsala domkyrka

Uppsala domkyrka var trevligare att titta på.

2014-11-19

Det är ganska mycket ljus i Uppsala även i vanliga fall. Detta är lite läckert tycker jag.

2014-11-19

November i sammanfattning.