Jobbade drygt fem timmar idag och sen åkte jag hem. Slocknade direkt och sov en stund. Känns väl något bättre just nu…

Så mycket jävla känslor hela tiden inom mig. Taktiken att bara köra på och inte bry sig, den fungerar ju inte hela tiden. Det vet jag. Men ibland så är den livshållningen ändå den bästa. Lite måste dock puttra ut ibland, skiten måste ju ut på något vis, även i dessa tider av troende förnuft.

Tokdiggar återigen Carola för att skingra tankarna.

Gillar hennes tolkningar från Så mycket bättre allt mer.. …hon inspirerar mig med vissa av sina alster. For the sun… vilken rysare…

Hoppas så att hon släpper en riktigt skön popplatta nästa år nu… Kiss me goodbye och låtar i den stilen, tack!

Ibland är det bara att vänta ut tillståndet. Vänta ut skiten helt enkelt. Det får både värka och verka ut om någon begriper vad jag menar? Ibland gör jag det knappt och det är väl en del av problematiken. Vid min höga ålder och allt, hehe…

På fredag så skiftar jag ju siffror igen och jag blir inte helt ensam. Det var ett besked jag fick för en stund sedan och jag säger bara spännande. På dagen så ska jag och syrran äta lunch.

Det är bara att vänta ut skiten – det blir bättre. Så mycket bättre. Carola sjunger Tell me this night is over