2014-11-16 Claes Göthberg

Han är lätt att tycka om, den där C! Tror minsann att Felix tänker på det viset. Idag så kom Clabbe på besök för lunch och uppdatering av dagsläget.

2014-11-16 Claes Göthberg

Maxi vågade sig i alla fall kvar och var i samma rum som Clabbe. En framgång även om han jamade en del och vankade fram och åter. Han kunde liksom inte riktigt bestämma sig för om Clabbe var farlig eller inte…

Va ju bara tvungen att filma en snutt… när Maxi går fram och tillbaka.

Det var som vanligt roligt att träffas några timmar. Nybliven farfar och allt. Men det är ju så att när vi träffas så är det som om vi fortsätter där vi slutat. Det finns liksom inga startsträckor och artighetssnack. Det är pang på direkt. Men har man känt varandra i över 30 år så är det väl inte så konstigt… …när vänskapen är självklar så kommer man direkt ner till kärnan och det man faktiskt vill säga.

Att helt kunna vara sig själv i samtal med någon annan ställer ju saker och ting verkligen på sin spets. Det är svårt att förklara med ord vad jag känner, utan det är ju det där som finns där, helt naturligt och okonstlat, och det är ju dit man vill komma. Det ger både ro och utmaningar i frågan om vem man egentligen är. Vad skönt det känns att skriva man och inte jag… just för skillnaderna och vart i det man hittar olikheterna. Spännande och utmanande tankar.

Han är lätt att tycka om den där C. Jag kan bara hålla med Felix.