Vaknar nästan i samma tid som på vardagar. 06:30 är jag klarvaken, piip!!. Går liksom inte att ens försöka sova vidare. Tankarna mal och då främst på mitt jobb och vad som är meningen. Tankarna far vidare och går händelserna i förväg. Tänker också en del på väldigt konkreta och praktiska saker som har med jobbet att göra. Inte alls negativt, utan numera mycket positiva och hoppfulla tankar.

Funderar på att ta förslagen till infogruppen. Kanske är det galet, kanske är det riktigt bra det jag tänker. Våga lite mer, herr Olsson… …våga lite mer för sjuttsingen!

En lugn förmiddag med kaffe, dator och tidningar. Måste sno ihop någon lunch också innan jag tar bussen in till stan för att kolla på utställningen Himlen är här tillsammans med syrran. Det är ju näst sista dagen idag och jag har av olika anledningar ännu inte hunnit med att se den. Mest handlar det väl om ren slöhet och dålig planering. Men nu ska det bli av.

Allt ljus på Uppsala
Foto: Allt ljus på Uppsala

Resten av dagen är som ett blankt kort. Jag går dit jag blir ledd om jag säger som så. Det är en skön känsla att ha. Skulle ju vilja se laserstrålen som efter klockan 17.00 går igenom hela Uppsala… Allt ljus på Uppsala