Nu tänker jag fokusera på bra saker. Inte prata om de ting som hindrar och gör min vardag lite tyngre. Det är egentligen skitsaker i sammanhanget av ett gott flow just nu.

  • Gick hem idag från jobbet och var nöjd. Ligger i fas och det är en skön känsla inför en helg.
  • Sagt att jag kan ställa upp på nästa års första webbverkstad. Helt frivilligt dessutom. Det trodde jag inte om mig själv för några månader sedan. Jag, lärare?
  • Ska till domkyrkan i morgon och kolla på utställningen Himlen är här. Syrran möter upp.
  • Clabbe kommer på söndag och jag bjuder på lunch. Helt frivilligt, hahaha!
  • Diklofenak – tar jag dem var 8:e timme så känns allt toppen! Som vanligt…
  • Samtalet från Tofflan där hon berättade att hon ska på intervju på ett ställe som jag känner till väldigt bra! Hahaha… märkliga saker sker, även om det är en bit kvar innan det är en realitet… men jag är förundrad över detta och tycker det är mycket spännande!
  • Min kropp och dess minskade omfång. Det känns väldigt härligt och jag får sådan energi av detta.

Bra saker! Bra läge och inre ro nästan hela dagarna. Det ger mig kraft och ork att också vara mer social och ett resultat av det är att jag tar initiativ och vill saker. Det är en stor skillnad mot i somras. Tacksam och glad för att det går att påverka min livssituation. Min egen vilja påverkar mitt mående positivt nu och det på ett mycket märkbart sätt. Sa jag att jag var tacksam?