2014-11-04

Tala om att jag blev glad igår när jag på jobbet upptäckte finncrispen.

Då kan jag nu också få mig lite bröd på förmiddagsfikat. Så snällt av Nada att lägga in det brödet i urvalet. Det tackar jag väldigt mycket för när jag numera kör min LCHF-kost.

2014-11-04

Det är visserligen fortfarande ganska varmt ute, men ni ser ju själva hur det ser ut när jag är på väg hem från jobbet. Klockan är inte mer än halv fem…

2014-11-04

Middagstid och min tallrik redan preparerad och klar.

2014-11-04

Styvsonen kom med tre nya Marilyn Monroe-tavlor till mig. Så glad blev jag att han tänker på mig när denna donna dyker upp på hans jobb… Nu har jag dock fått ett angeläget problem och det är att jag återigen måste möblera om på min Marilyn-vägg i vardagsrummet. Tack snälla sonen!

Börjar ju bli som en hobby detta… hehe