2014-10-18

Står och väntar på bussen. Klockan är cirkus 06:05 och det är lördag morgon. Inte en käft ute i mitt område. Mörkt och för första gången så åkte vinterjackan på. Tankarna far och många känslor ligger precis på ytan.

Vaknar numera alltid någon gång under sena natten och sen är det kört. Det blir allt vanligare. Kan inte sova, utan är helt klarvaken. Eftersom jag hade en del på jobbet att göra, så kände jag att det är lika bra att åka iväg tidigt.

2014-10-18

Visst är det så att jag bär på en tomhet som jag försöker fylla på med olika saker för att komma vidare. Att prata om ensamheten som jag känner inom mig är liksom bara samma ord som alltid. Självömkan har jag dock fått insikt om, och den avskyr jag numera. Nej, bilden är inte arrangerad eller så, utan precis så ser jag ut tidigt på morgonen.

2014-10-18

Helt ensam på jobbet under hela förmiddagen. Hörde någon i trappuppgången och en dörr som öppnades, men jag såg ingen… det är stora ytor på jobbet så det är inte så konstigt.

Tre arbetsstationer lyckades jag konfigurera klart samt uppdatera konferensdatorn i Mariasalen. Det kändes gott och inom mig fick jag några minuters tillfredsställelse över att jag gjort någonting bra. Men det går över lika fort. Det känns dock lättare att tänka på måndagen nu, när jag nu fått jobba undan lite.

2014-10-18

Passade också på att byta ut min egen dator till Microsoft Surface Pro 3. Hybriddator som fungerar alldeles utmärkt. På bilden står den i dockningsstationen och allt kändes fräscht och ingenting krånglade. Nästa vecka ska den hårdtestas.

Nu är vi fyra stycken på jobbet som kör hybrid. Spännande och någonting jag försöker fokusera på när lusten och nyfikenheten försvinner.

Herr Dubbel är mitt namn. Å ena sidan, å andra sidan. Hela tiden. Men jag är glad så länge det är på det sättet. Hellre fram och tillbaka än bara tillbaka, om ni förstår vad jag menar?

Drog i mig tre muggar av Arvid när jag kom hem. Magen mår fint och det hade jag på känn att den skulle göra, därav kaffebytet med Tofflan. Tack för det! Men nu lär jag väl vara pigg i några timmar till…