Viktras & tron på människan

Idag så fuskade jag för första gången. Det har nu gått 65 dagar med LCHF-kost och idag på Fridas födelsedag så blev det några M-kulor till efterrätten. Första sockret som har fått mig att bli som en riktig Duracellkanin… nej då, jag skojar bara! Men sött var det!

LCHF dag 65

Sen så fick jag ett oerhört glädjande besked tidigare idag när jag var och kollade mitt blodtryck på vårdcentralen. Trycket är perfekt 120/90 tror jag hon sa, men det som fick mig att blir ännu gladare var att jag har tappat nästan 13 kilo i vikt! Det ni! Exakt siffra är 12,9! Då går jag på den högsta siffra jag hade i somras, innan jag startade detta projekt med att äta LCHF-kost eftersom jag inte har vägt mig överhuvudtaget. Min måttstock har varit mitt skärp, där jag nu kan knäppa med hål nummer 4. När jag började så funkade knappt hålet längst ut.

Så till alla belackare och ni som bara tror att detta är tramserier, det fungerar! Gikthelvetet ställde visserligen till det ett tag, men skam den som ger sig. Nu har hela kroppen ställt in sig och nu flyter det på bra! Nu är det full fart framåt som gäller!

Det finns visserligen frågetecken kvar men de ska jag kolla upp genom en ordentlig läkarundersökning och flera olika prover av min hydda. Allt för att se hur LCHF har påverkat blodfetter, blodvärden och sådant.

Att inte kunna vara uppriktig, att inte säga som det är, det gör människor illa. Väldigt illa. Att tro att det går att dölja någonting som ändå kommer fram, det är mycket egoistiskt agerat och blir än värre när det händer just nu. Det gör ont i den som drabbas och det är i min bok så otroligt osmidigt och taskigt gjort att inte kunna säga som det är på en gång. För allas bästa och för att ge den drabbade chansen att läka fortare. Tron på människan har återigen fått sig en ordentligt smäll, även för mig, som står vid sidan om och ser hur ont detta gör.

4 svar till “Viktras & tron på människan”

  1. Tofflan: Tack! Jag är så glad att jag har hittat detta och att det liksom nu ”sitter” hos mig. Det flyter bara på nu… men det tog flera år innan jag kom hit. Så kämpa på, ta bort EN sak och håll fast vid det… ta sedan nästa osv osv…

    Ibland vill man tro på människor, man vill att de ska vara goda och jag håller ut in i det längsta. Som du vet av historien… felbedömningar gör vi alla, det är inte lätt att hitta rätt. Sen är jag ju själv inte Guds bästa barn och kan själv orsaka missuppfattningar och sådant, dock tror jag att det numera är mindre av sådant från min sida, just för att jag är JAG hela tiden nu. Alkoholen förändrar människor negativt.

  2. Du är jätteduktig! Så roligt att det ger resultat! 😛

    Själv har jag inte gjort annat än ätit onyttigheter den här veckan. Det GÅR liksom inte att låta bli, livet känns så trist och då piggar godis upp mig. Tyvärr! 😦

    Oärliga människor går fetbort i mitt liv. De gör sina medmänniskor så ont och illa och jag vill inte ha såna i närheten. Det är märkligt hur fel man ha om människor… Jag har tvivlat på min förmåga att bedöma andra, ffa de senaste åren har jag gjort så många felbedömningar. 😦

Kommentarsfunktionen är stängd.