2014-09-28

Tre ljus gör mig sällskap mitt i natten. #gikthelvetet likaså. Ville verkligen inte gå upp och ta värktabletter men det gick inte att låta bli. Så nu sitter jag här och väntar på att de ska fungera så att värken ska släppa.

Detta är nu det värsta som jag har varit med om sedan jag fick gikt 2009. I fredags åt jag inga värktabletter och då var det mer en molande värk. Det hade alltså inte försvunnit helt, även om jag var säker på att nu var det över för den här gången. Igår tog jag en omgång av tabletter för att det gjorde mer ont, men inte alls som tidigare. Trodde även då att det skulle vara någonting tillfälligt.

Men icke. Allt mer ont nu i natt… (;-(

Varför vill det inte släppa? Måste jag börja äta socker och skitmat igen? Börjar bli väldigt orolig faktiskt för alternativen. Det känns tröstlöst detta när det aldrig går över. Som om jag gör någonting fel i mitt liv just nu och får detta som svar. Som om mina försök att gå ner i vikt är helt felaktiga.

Nää, detta gör mig uppgiven faktiskt. Som om det är bättre att ge fan i allt… …men frågan är ju vilka alternativ jag har än att ringa husläkaren igen på måndag. De måste ju kunna hjälpa mig på annat sätt än goda råd och att äta värktabletter i flera veckor?