Har blivit extremt morgonpigg. I morse så var jag piggelin redan vid 04:30… låg kvar en stund för att det var ju lite väl tidigt att börja förbereda sig för jobb. Stod ut en timme till och sen gjorde jag mig i ordning.

Satt så fint så på bussen som gick 06:14 och var nästan först på jobbet. Biggan är alltid först och hon sätter alltid på kaffe så att det finns klart när man kommer. Det är gott det. Så när klockan var 09:45 då kändes det som om halva dagen redan gått…

På lunchen så bjöd Per oss alla i infogruppen. Det var som en liten avslutning eftersom han nu ska gå vidare till nya äventyr på annat håll. Hans vikarie kommer också att sluta snart och hålen är då alltså två. När sen dessutom en annan är sjukskriven så är det alltså 3 av 5 som fattas i gruppen. Hela havet gungar. Minst sagt. Sen så ska jag byta rum dessutom! Efter flera år så ska jag upp en våning. Till ett ställe som jag suttit på tidigare…

Jag, förändringobenägen? Tror inte det längre.. även om en del saker är under omständigheter som jag inte kan påverka alls. Men i alla fall, det kändes tråkigt och vemodigt att gruppen helt ska splittras nu. Fina och genuina människor och vad kommer istället?

2014-09-26
Bio Cats!

Slutade tidigt idag eftersom det var föräldrasamtal. Det är ju sådant en gång varje termin och det är bara att konstatera hur stolt jag var efteråt. Igen! Yngsta sonen är duktig och han fungerar så bra i skolan. Engelska är favoritämnet där han är otroligt kunnig. Han slukar information och han är omtyckt. Han hade också förberett lite innan och höll själv i samtalet med mig, A och fröken.

Det värmer ett pappahjärta detta. En värme som håller i sig. Stolthet helt enkelt.

140926_01

Hittade en snygg tiger!