Det blev jobb idag! Det gick bra. Har bara småkänningar nu när jag kommit hem. Känns lovande. Sen att det är hela havet stormar och väldigt oroligt, det är en helt annan sak. Två nya besked idag gör mig väldigt orolig inför framtiden. Men jag måste försöka vara i nuet och inte tänka på sådant som jag ändå inte kan påverka.

Måste också säga att komponera ihop rätter som passar mig inom LCHF-kostområdet är väldigt roligt. Idag blev det grytbitar av kalv med kantareller ovanpå. Till det en massa grönsaker av olika sorter. Det funkar ju det också och det behöver inte vara så fettigt alla gånger.

Ibland undrar jag varför vissa följer min blogg? Vad gör att de är så intresserade när de i återkommande kommentarer raljerar, pratar om saker de inte har en aning om och liksom bara är kymiga emot mina val i livet? Jag förstår det inte, men jag tänker inte på min blogg publicera sådana kommentarer i fortsättningen.

Konstruktiv kritik, diskussion och ifrågasättande är en sak av det jag skriver, men när det blir väldigt personligt och så elakt på ett sätt som bara får mig förbannad och lite ledsen, då får det vara.

Ja, jag är en känslig själ… frågor på det?!!