Lyckad jobbdag & kymiga kommentarer

Det blev jobb idag! Det gick bra. Har bara småkänningar nu när jag kommit hem. Känns lovande. Sen att det är hela havet stormar och väldigt oroligt, det är en helt annan sak. Två nya besked idag gör mig väldigt orolig inför framtiden. Men jag måste försöka vara i nuet och inte tänka på sådant som jag ändå inte kan påverka.

Måste också säga att komponera ihop rätter som passar mig inom LCHF-kostområdet är väldigt roligt. Idag blev det grytbitar av kalv med kantareller ovanpå. Till det en massa grönsaker av olika sorter. Det funkar ju det också och det behöver inte vara så fettigt alla gånger.

Ibland undrar jag varför vissa följer min blogg? Vad gör att de är så intresserade när de i återkommande kommentarer raljerar, pratar om saker de inte har en aning om och liksom bara är kymiga emot mina val i livet? Jag förstår det inte, men jag tänker inte på min blogg publicera sådana kommentarer i fortsättningen.

Konstruktiv kritik, diskussion och ifrågasättande är en sak av det jag skriver, men när det blir väldigt personligt och så elakt på ett sätt som bara får mig förbannad och lite ledsen, då får det vara.

Ja, jag är en känslig själ… frågor på det?!!

2 svar till “Lyckad jobbdag & kymiga kommentarer”

  1. Tofflan: Det är ok. Lovande.
    Nej, jag orkar inte med folk som ska ifrågasätta på ett nedlåtande sätt. De går bort även hos mig nu.

  2. BRA att du har jobbat och att det gick bra! Jag gissade att du var iväg eftersom det inte kom några inlägg under dagen. Hoppas tåsan är OK och att du inte har alltför ont nu.

    Min administrationsskorpion tar hand om kommentarer av liknande slag som du nämner. Jag orkar inte med sånt just nu i det utsatta läge jag befinner mig. Det räcker och blir över med det jag redan har att tampas med. Så jag tycker att du har tagit ett klokt beslut även där. Vi behöver inga elakingar varken du eller jag.

Kommentarsfunktionen är stängd.