I morse var det samma visa igen. Kunde inte stödja på foten och att då ens tänka på jobb, är helt uteslutet. #gikthelvetet håller mig i schack en dag till således. Dock sov jag något bättre i natt och fick några timmars sammanhängande sömn.

PillertrillarnVärktabletterna slutar ju att fungera tillslut på natten och tidigt i morse var det bara att fylla på igen.

För mig är det ovanligt många tabletter som ska ner just nu. Två olika sorters värktabletter, en tablett med tranbärskoncentrat samt två tabletter för mitt blodtryck. Jag vet ju att många äter bra många fler tabletter varje dag, men för mig är nog detta rekord. Tyvärr är det väl så att med stigande ålder, är risken stor för att hela näven tillslut är fylld av piller.

Så nu sitter jag bara och väntar på att smärtan ska minska. Att röra mig och dricka mycket vatten gör att det också blir bättre.

Skottland röstade nej till att bli självständiga. Jag som älskar Storbritannien och allt som det står för är givetvis glad idag. Tror att alla britter ändå tjänar mest på att hålla ihop. Såg igår en kvinna som röstade nej och hon hade tårar i ögonen och ville absolut att Storbritannien skulle bestå. Idag går mina tankar till henne och den lättnad hon och de andra 55% nu måste känna.

Igår gjorde jag ju pannkakor som var LCHF-anpassade. Det gav mig mersmak och idag ska jag baka LCHF-bröd. Jag behöver ju tänka på annat än gikt och den smärta det ger mig. När värktabletterna fungerar fullt ut, så orkar jag med att baka.

Tofflan kommer att hjälpa mig med handlingen idag. Hon har också varit ett fint stöd via SMS och givit mig råd, nu när jag är så skör. Dr Tofflan är min barmhärtiga samarit just nu och det hon gör för mig är väldigt värdefullt. Jag är så glad över den hjälpen och vår relation är mycket speciell. Hon är en av få, där det finns ett ge och tagande, åt båda håll. Vi kan tjafsa och bråka men vi reder alltid ut det. Så skönt att det finns undantag i den bukett av brutna relationer som kommit i min väg under åren.

Fina Felix igår kväll:

2014-09-18

Tror helgen blir lugn. Behöver vara still med foten. Hoppas att den läkt ut så pass till måndag så jag kan ta mig till jobbet. Det är viktiga saker som då ska ske och jag behöver vara med på det.