Madonna 2015

Tålamod, tålamod… Madonna verkar vänta tills 2015 innan vi får ny musik och kanske ny turné med The Queen of Pop! Hon har dock släppt en kalender för 2015… alltid något (:-)

Arbetet med den nya plattan har pågått väldigt länge nu. Förhoppningsvis så betyder det att kvalitén slår de senaste två alstren och att vi åter får ett mästerverk serverat lagom till våren? Kanske spelar hon in så mycket musik nu, att vi slipper flera år mellan skivsläppen?

Madonna 2014

Madonna är ju en del av livet i min värld. En del av kraften och möjligheten att orka vidare. Hennes energi och själ har för evigt en koppling till mig och många andra. Hon påverkar mig väldigt positivt och längtan efter ny musik är just nu väldigt stor hos mig.

För mig är hon unik på så sätt att så fort jag hör hennes röst så njuter jag. Med det menar jag inte att all musik är bra (bara nästan, hehe) men hon är en sådan artist som kan få en halvsunkig låt att bli bra. Det finns någonting i hennes röst som jag tilltalas av väldigt mycket. Förstår någon vad jag menar?

Det är väl därför man fastnar så vid vissa artister, för det där som inte går att beskriva, eller ta på.. det liksom bara finns där. Madonna är en sådan för mig. Hon är unik.

Men nu är det tålamod som gäller… det verkar alltså som om 2015 ska bli Madonnas år! Ytterligare ett skäl att hänga i… (;-)

Madonna på nätet
Hemsida
Facebook
Twitter
Instagram
Soundcloud
Google +
YouTube