Tålamod, tålamod… Madonnas år 2015?

Madonna 2015

Tålamod, tålamod… Madonna verkar vänta tills 2015 innan vi får ny musik och kanske ny turné med The Queen of Pop! Hon har dock släppt en kalender för 2015… alltid något (:-)

Arbetet med den nya plattan har pågått väldigt länge nu. Förhoppningsvis så betyder det att kvalitén slår de senaste två alstren och att vi åter får ett mästerverk serverat lagom till våren? Kanske spelar hon in så mycket musik nu, att vi slipper flera år mellan skivsläppen?

Madonna 2014

Madonna är ju en del av livet i min värld. En del av kraften och möjligheten att orka vidare. Hennes energi och själ har för evigt en koppling till mig och många andra. Hon påverkar mig väldigt positivt och längtan efter ny musik är just nu väldigt stor hos mig.

För mig är hon unik på så sätt att så fort jag hör hennes röst så njuter jag. Med det menar jag inte att all musik är bra (bara nästan, hehe) men hon är en sådan artist som kan få en halvsunkig låt att bli bra. Det finns någonting i hennes röst som jag tilltalas av väldigt mycket. Förstår någon vad jag menar?

Det är väl därför man fastnar så vid vissa artister, för det där som inte går att beskriva, eller ta på.. det liksom bara finns där. Madonna är en sådan för mig. Hon är unik.

Madonna 2012

Men nu är det tålamod som gäller… det verkar alltså som om 2015 ska bli Madonnas år! Ytterligare ett skäl att hänga i… (;-)

Madonna på nätet
Hemsida
Facebook
Twitter
Instagram
Soundcloud
Google +
YouTube

6 svar till “Tålamod, tålamod… Madonnas år 2015?”

  1. Ja, det vet jag att de har. Det klart när du tänker på Coca-Cola så kanske fler gör det? Jag var dock inte en av dem och som sagt, det måste vara väldigt diskret i så fall eftersom det inte stått någonstans om det på några sajter som hårdbevakar Madonna.

  2. Det vet jag inte. Men det är ett svart läskigt innehåll och jag tycker flaskan har formen av en Coca-Cola-flaska. Coca-Cola har som du vet glaskflaskor med unik form. Hela upplägget skriker diskret produktplacering tycker jag.

  3. Gunnar: Hur vet du att det är Coca-Cola? Jag tror att det bara är en vanlig glasflaska. Madonna har aldrig gjort reklam för Coca-Cola vad jag vet.

  4. Jag måste säga att det ser bra mycket tjusigare ut att hon har en glasflaska i munnen än om hon hade haft en plastflaska mellan läpparna. Jag vet inte vad det är men glas är så mycket lyxigare än plast på något sätt. Coca-Cola-flaskor i glas är ovanliga så det hade varit mer naturligt om flaskan hade varit i plast. Men det kanske är vanligare med Coca-Cola-glasflaskor ”over there”.
    Man undrar hur mycket Coca-Cola har batalat för att Madonna ska suga på en Coca-Cola-flaska på kalenderomslaget. För mig säger omslaget ”Jag heter Madonna och jag suger av din flaska men bara om det är en Coca-Cola-flaska”.

  5. Gunnar: Jag är ensamstående, så här kommer det upp allt möjligt på väggarna. Inte förbjuds Madonna inte.
    Ser du inte att det är en glasflaska. När det gäller Madonna så har jag full koll… (;-)

  6. Den kalendern kan du glömma att få ha på väggen. Den kommer klassas som sexistisk här i Sverige och förbjudas. En kalender där Madonna suger på … ja vad är det hon har i munnen egentligen Jerry? Ser du vad det är?

Kommentarsfunktionen är stängd.