2014-09-11

Denna fina blombukett fanns i Mariasalen idag. Detta med anledning av att vi hade mottagning på kansliet för ärkebiskopen.

2014-09-11

Hon heter ju Antje Jackelén och tillträdde i somras på sitt ämbete som ärkebiskop. Det var intressant att lyssna till henne och hon var mycket friare, eller vad jag ska kalla det, än vad jag trodde i tanken.

Hon blir bra som ärkebiskop för Svenska kyrkan. Modern, med i sin samtid och jag blev riktigt hoppfull efter av att ha lyssnat till henne.

Det var sedan en gemensam lunch, men den hoppade jag över. Det var kanske tur det eftersom jag på förmiddagen fick ett akutjobb där en iPad hade avaktiverats hos en person och det måste fixas så fort det bara gick. En ominstallation via iTunes var den enda möjligheten nämligen att åter komma in i paddan. Men det gick bra.

Eftermiddagen gick sedan i ett rasande tempo. Webbade så ögonen glödde och gjorde samtidigt i ordning en ny dator. Högt tempo och helt plötsligt så var det dags att åka hem. Gillar dessa dagar då det är fullt upp och jag liksom gör det jag kan bäst.

Läxtrassel, telefonintervju med Novus om riksdagsvalet och en jobbig dokumentär om 9/11. Tänk att det idag är 13 år sedan terrorismen på allvar visade sig i USA. Tänker också på Anna Lindh som avled detta datum år 2003.