Ostknappar & Pork Chips i LCHF-världen

Ostknappar, Kimchi, sjögräsnudlar, Pork Chips och tacokrydda. Godkända matvaror i LCHF-världen.

2014-09-09

Nu gäller att skruva upp kostförändringen, så här efter fyra veckor. Har varit tuff mot mig själv och det börjar att kännas på mina kläder. Halleluja! Någon vägning har jag inte gjort överhuvudtaget och det känns bra. Känner mig fortfarande väldigt motiverad och orden idag från en på jobbet om att jag såg “smalare ut” i ansiktet, det sporrade mig än mer.

Ett mål har jag och den här gången så ska jag nå hela vägen. Ett mål som jag inte berättar för någon eftersom jag då drar på mig negativ stress. Det räcker så gott, med den inre pressen som jag satt på mig själv, som just nu i alla fall bara känns som en sporre. Visst kommer det dagar då jag sviktar och vill strunta i allt, men att bara ha den vetskapen innan, det gör allt mycket lättare.

Så på fredag slår jag till med både ostknappar och chips. I morgon så ska jag testa sjögräsnudlarna istället för pasta till den köttfärssås som jag ska göra.

7 svar till “Ostknappar & Pork Chips i LCHF-världen”

 1. Margitta: Jag har nog sett den bloggen. Ska kolla på den igen. Tack för tipset!
  Tack för orden om min dotter. Vi hoppas så att det blir bra i slutändan.

  Sjögräsnudlar smakade… …ingenting.. lite tuggmotstånd och ganska ok trots allt… men smaken? Ingenting…

 2. Grattis till ”löstsittandekläder”, härlig känsla;)
  Vill tipsa dig om en blogg som jag tror kan inspirera, Halvalindha heter den och skrivs av Lindha Vikström som gått ner halva sin vikt = 70kg med lchf.
  Hon delar med sig av superbra tips och framförallt med massor av före/ efter foton av sig själv och man kan inte bli annat än inspirerad och imponerad.

  PS håller tummarna för att det blir en positiv utgång med Kommunen för Frida.
  Ps2 Jag är också nyfiken på hur sjögräsnudlarna smakar för har ännu inte vågat testa själv:)

 3. Fast om det är äckligt så kanske du går ner ÄNNU mer i vikt eftersom du inte äter nåt! 😉
  Den där kålen kanske gör din mage… ”upprörd”… Nej, jag tycker att det ser läskigt ut! Du måste berätta sen hur det smakar, om du ens kan äta det… 😮

 4. Tofflan: Allt som innehåller noll kolhydrater eller väldigt lite, det testar jag. Ska ju fixa detta under väldigt lång tid, så jag måste testa olika produkter. Nu handlar det inte om HUR det smakar, det viktiga är att jag blir mätt…(;-)

 5. Uff, jag tycker det verkar vara lite läskiga grejor. Kanske inte ostknapparna men sjögräsnudlar låter INTE gott! Du får berätta sen hur det smakade!

Kommentarsfunktionen är stängd.