Ostknappar, Kimchi, sjögräsnudlar, Pork Chips och tacokrydda. Godkända matvaror i LCHF-världen.

2014-09-09

Nu gäller att skruva upp kostförändringen, så här efter fyra veckor. Har varit tuff mot mig själv och det börjar att kännas på mina kläder. Halleluja! Någon vägning har jag inte gjort överhuvudtaget och det känns bra. Känner mig fortfarande väldigt motiverad och orden idag från en på jobbet om att jag såg “smalare ut” i ansiktet, det sporrade mig än mer.

Ett mål har jag och den här gången så ska jag nå hela vägen. Ett mål som jag inte berättar för någon eftersom jag då drar på mig negativ stress. Det räcker så gott, med den inre pressen som jag satt på mig själv, som just nu i alla fall bara känns som en sporre. Visst kommer det dagar då jag sviktar och vill strunta i allt, men att bara ha den vetskapen innan, det gör allt mycket lättare.

Så på fredag slår jag till med både ostknappar och chips. I morgon så ska jag testa sjögräsnudlarna istället för pasta till den köttfärssås som jag ska göra.