Efter morgonrutiner och höga ljud som lät som om någon körde stridsvagn, öppnade jag altandörren. Maxi såg jag och trodde först att Felix inte var på plats. Men se, han dök upp och jag blev så glad. Han har ju varit borta mer än två dygn och jag blev väldigt orolig den här gången.

Nu blev jag så glad att jag fotade honom en del och filmade lite.

2014-08-04

Han åt massor av mat [Instagram] och sen ville han ut igen… (;-)

2014-08-04

Felix har ju varit ute på sådana här “vandringar” tidigare.

2014-08-04

Nu var det dock länge sedan och jag trodde att han med stigande ålder hade lugnat ner sig lite. Det var nog därför som jag blev mer orolig än tidigare.

2014-08-04

Efter att ha suttit en stund i gräset, så kom han in igen. Han ville gosa och det är ju ett bra tecken… (;-). Så jag gosade med honom en bra stund.

2014-08-04

Sen gick han ut och lade sig på en av stolarna på baksidan. Det hade ju inte hunnit bli så varmt ännu. Klockan var vid 08:30 och då var det skönt att ligga där.

När jag skriver detta så är klockan närmare 11:30 och varken jag eller katterna kan vara på baksidan. Det är för hett helt enkelt. Så nu har Felix dragit iväg igen och förhoppningsvis så kommer han hem till kvällen igen. Såsom det brukar vara…

Jag filmade honom lite i morse som sagt. Det ligger på min YouTube-kanal.