Precis hemkommen från en promenad till huset där vi bodde tidigare. Jag och yngsta sonen har varit ute och letat efter Felix. Vi tänkte att han kanske hade gått hem till det gamla hemmet igen (han gjorde det två ggr precis när jag hade flyttat dit jag bor nu) men han fanns inte där heller.

2014-08-01

Den här bilden tog jag på Felix i fredagskväll. Strax efter det så drog han ut på “vandring” och han har fortfarande inte kommit hem… det klart att jag blir orolig. Visst, han har varit ute tidigare och sen kommit hem, men det är ju så varmt och kvavt just nu. Nää, detta gillar jag inte.

2011 råkade han ju riktigt illa ut, då han blev skadad och låg under grannens altan. Så illa hoppas jag verkligen inte att det gått den här gången, utan min förhoppning är att blir omhändertagen av någon annan just nu. Roligt är det inte i alla fall och för varje timme som går, ju mer orolig blir jag.

Men han är ju en vandrare denna katt, kan vara borta länge för att sedan bara dyka upp igen…

2014-08-03

Maxi han nöjer sig med att ligga under grannens blomlåda.