Väder, värme och mer väder

På jobbet vid 15-tiden idag!

Vet inte om det har med åldern att göra eller att det just nu är väldigt höga temperaturer där jag bor, men jag pratar väder hela tiden. Så pass mycket att Linn tröttnar på mig. (;-)

Är väl fascinerad av värmen och att det idag var 31 grader både hemma och i stan. Visst, de snackade om några grader till igår, men nu blev det inte riktigt så hett. Det räckte gott och väl med dessa dryga 31 graderna. Ja, ni ser… när jag väl kommer igång så kan jag prata väder en hel del, även här på bloggen.. hehehe… i morgon ska det för övrigt bli över 30 grader igen. Frågan är ju vad jag ska hitta på då?

2014-07-25

Vi blir färre och färre på jobbet… (;-) Att sitta ute och fika nu, det är ljuvligt.

2014-07-25

Ibland så behövs inga ord till bilderna.

Idag så jobbade jag länge. Av två orsaker. Den ena helt enkelt för att det jag just nu gör är så roligt och den andra beror helt enkelt på att jag inte orkade åka hem. Ville inte heller för den delen.

Bearbetade även mina inre tankar, ett inre jobb som präglat mig väldigt mycket detta 2014. Mycket mer än jag kan skriva ner och forma i ord. Det handlar mycket om inre nötning och resonemang med mig själv om vad som faktiskt är viktigt här på jorden.

Att ha barn, att få ta del av deras liv och få ha dem i mitt egna liv. Samtalen, SMS:en och stödet. Det är stort.

2014-07-25

Detta unnar jag mig ikväll. Mitt kvällsgotta.

2014-07-25

Helt fantastiskt i Uppsala ikväll. Luften var så varm och skön. Här sitter jag vid resecentrum och väntar på min buss.

Hemma så tar jag hand om mig själv. På ett helt annat sätt än tidigare.

8 svar till “Väder, värme och mer väder”

 1. mariaulrika: Detta är den bästa tiden! Njuter som sjuttsingen ju…
  Madonna är så nära en idol man kan komma för mig. Så ja, jag är ett stort fan av henne och det är inte bara musiken det handlar om utan hela hennes sätt att vara. Stark och oberoende och gör precis som hon vill! Det gillar jag! (;-)

 2. Härligt att du inte klagar på vädret! Och du ser ut att klara dig just fine i värmen. Rullar lite med instället för mot. 🙂

  …Madonna fan? 🙂

  //Ulrika

 3. Pingolina: Är ni vakna vid 10-10:30? Då kan jag springa förbi er för vätskekontroll och kanske lite fika? (;-)

 4. Tofflan: Det är så skönt och härligt detta. I morgon ska jag upp tidigt och ut och träna lite. Det ska bli härligt i det fina vädret. Luften är så härlig tidigt på morgonen när det är sådant här väder.

  Ha en fin helg själv!

 5. Varmt var ordet! Jag mätte över 45 grader idag – i solen, alltså. Det är vatten som gäller här också. MASSOR av vatten…
  Ha en bra helg!

Kommentarsfunktionen är stängd.