Nyfrillad [Instagram] och endast en halvdag på jobbet. Det skulle ju bli över 30 grader idag, så jag tänkte att det då fick räcka med en förmiddag på jobbet eftersom det skulle bli årets varmaste dag. (Det var innan jag såg SMHI:s prognos inför morgondagen)

2014-07-24

De börjar komma nu, de fina rosorna i trädgården.

Så fort jag kom hem så åkte paltorna av… (;-) Värmen gör sitt till så det blev en liten middagslur.

2014-07-24

En skål med vatten för djuren i hettan.

2014-07-24

Dessa byggnadsställningar. Fort går det inte att få upp dem runt huskropparna.

2014-07-24

Vinbären mognar på bra nu.

2014-07-24

Angripet av?

2014-07-24

Försökte att pressa lite i värmen. För mig som älskar sol och värme så är det en härlig tid just nu. Försöker verkligen att njuta, för att jag vet att snart så är vi tillbaka i det vanliga kalla.

Jag tog ju en halvdag just idag för att jag trodde att det skulle bli den varmaste dagen i år, men när jag kollade SMHI så ser prognosen för morgondagen ut så här:

34 grader varmt!

Försöker minnas tillbaka och jag kommer inte ihåg att vi haft 34 grader tidigare!? Det låter ju otroligt tycker jag, men prognosen är ju alltså från SMHI. På TV är det inte lika höga temperaturer, vem ska man tro på?

Det är en härlig tid nu. Jag klagar INTE på värmen!