2014-07-17

Härliga blomster på jobbet.

2014-07-17
2014-07-17

Fråga mig inte om namn, har ingen aning men fina är de att titta på.

2014-07-17
2014-07-17

Utefika på jobbet. Har nu jobbat en vecka efter min semester. De två första dagarna var jobbigast, då var jag som en zoombie när jag kom hem, men vartefter så har det lättat upp.

Det fina är att jag kommer att ha och göra under de veckor som kommer. En helt ny webbplats ska jag bygga som handlar om Uppsala stifts visitationer. Det är roligt och stimulerande för mig. Sen att det är väldigt få människor på jobbet, det är bara bra för då kan jag få jobba i lugn och ro med detta.

2014-07-18

Uppsala – en ständig byggarbetsplats. Det är alltid någonting nytt på gång. Nu ska de bygga på nya våningar på ett hus som ligger på Kungsgatan.

2014-07-18

Felix vet hur man njuter.

2014-07-18

Maxi

2014-07-19

Idag när regnet hade pågått en stund så var det redigt blött ute. Det blixtrade och åskade en hel del och en av blixtarna fick jag faktiskt på film. Kolla här!

Yngsta sonen ska på semesterresa med sin mor under nästa vecka. Jag ska jobba på som vanligt, men har jag tur så kommer äldsta dottern på besök i några dagar. Den yngsta har fortsatt semester med sin kille.

Veckorna passerar och snart är vi inne i augusti. Visst är det väl märkvärdigt? Detta med tiden och vad den gör med oss själar. Den är obönhörlig och det är bara att anpassa sig efter förutsättningarna som råder just idag. Det är en nödvändighet för att inte tappa fotfästet.