Dag med sur rabarber

2014-06-26

Häftigt träd i byn.

2014-06-26

Smält rabarber försökte jag mig på.

2014-06-26

Blandat ihop med glass och jordgubbar så funkade rabarberna för mig i alla fall bra att äta. Barnen ville inte ha utan nöjde sig med det andra. Men jag försökte i alla fall, även om det var surt trots att jag hade haft på en del socker.

Tycker inte att jordgubbarna i år har smakat gott. Nu har jag testat tre olika varianter och det smakar liksom ingenting tycker jag. Vet inte riktigt vad jag ska köpa dem någonstans för att de ska smaka bra?!

2014-06-26

You too… hahaha!

2 svar till “Dag med sur rabarber”

  1. Jontas: Nu är ju jag inte så drabbad av gikten att jag går och tänker på den hela tiden. Någon gång per år känner jag av den och tanken på att rabarber kan dra igång den fanns således inte inom mig. Men idag känns det som vanligt och vi får hoppas att det håller i sig.
    Men jag har ätit jordgubbar andra år tidigt som smakade annorlunda. I år har allt smakat… ….ingenting… men jag hoppas att du har rätt att de söta kommer snart. Mer sol och värme alltså? (;-)

  2. Rabarber? Har du inte gikt?! Vad gäller jordgubbar så är det för tidigt i säsongen. De jordgubbsplantor som ger bär i juni är sura. Nu i juli kommer de söta bären då det är annan sorts jordgubbar. Men det kräver värme och sol om det ska bli smak.

Kommentarsfunktionen är stängd.