2014-06-25
Felix i skogen? Nej, det var en annan katt under vår promenad.

Körde *Slingan med yngsta dottern idag. Det var ett tag sedan och det gick riktigt bra och vi pratade mycket, vilket gjorde att det gick fortare.

2014-06-25

Solen sken och det var lite varmare än tidigare, men någon sommar är det inte att tala om, mer som en fin vårdag.

2014-06-25
En liten vildros som inte riktigt slagit ut.

Det var skönt att gå idag. Har inte riktigt känt så tidigare och jag hoppas att det är ett bra tecken. Fick en hel del energi av detta vilket gjorde att gräsplätten blev klippt, det ena badrummet blev handskurat och gamla lampor och batterier tömdes i ett av de gemensamma återvinningslådorna som föreningen har.

Detta är viktiga dagar då barnen är hos mig. Det är härligt men det går ju så fort. Som allt för övrigt. En sak har jag dock lyckats med under den här semestern och det är att inte kolla jobbmejl och SMS en enda gång hittills. Det är faktiskt inte så svårt som jag trodde och det är väldigt skönt att släppa den kontrollen helt under en månad.

Har haft en del problem med mitt högra öga idag. Vet inte riktigt vad det är men det är som ett raster helt plötsligt har kommit till. Bara på det högra ögat. Funderar på om det har med åldern att göra, eller om det är någonting annat. Får se hur det är i morgon, men lite obehagligt är det allt.

* En runda jag tar runt byn, som är ca 4 km lång.