2014-05-20

Sultanen har kommit! Vid 13:30 så levererades min nya fina sultan. IKEA meddelande via automatröst för ett par dagar sedan att leveransen kunde ske allt från kl 09:00 till 15:00 på tisdagen. Så det var bara att vara hemma… jag längtade ju så efter sultanen och orkade inte hålla på och dividera om andra tider.

2014-05-20

De fyra benen klarade jag av att skruva dit själv och allt gick som på räls. Tummen mitt i hand var som bortblåst den här gången, även om det nog ska vara väldigt svårt att göra fel i detta fall. Började med att lägga på den lilla sultanen, men blev sen lite osäker på hur det skulle vara.

2014-05-20

Så en dotra-konsultation var jag dock tvungen att göra. För att vara på den säkra sidan. Det handlade om kantklädseln… den ska vara först och sen ska sultan nummer två läggas på… Ja, det är inte lätt att veta när man aldrig håller på med sådana här saker… (;-)

2014-05-20

Det här är min första egna nya säng på många år. Kudden Gosa Raps samt täcket Mysa Vete valde äldsta dottern ut åt mig. Vill ju ha nytt hela vägen så att säga när jag ändå håller på, för att riktigt känna skillnaden.

2014-05-20

Nog är det skillnad alltid! Tillsammans med den här sultanen så ska jag nog kunna trivas. Ovanligt kändes det, men samtidigt så vet jag ju att sängen kommer att anpassas lite till kroppen. Så det lite stumma nu, det kommer att mjukas upp.

Nu är det bara resten kvar…

Att försöka få till det lite mysigt i själva rummet. Skulle behöva anlita en inredningsexpert känner jag, men det får bli lite vartefter.

Vill ju göra så mycket mer nu i huset men jag måste se hur finanserna mår efter nästa månadsskifte. (;-) sonens rum skulle behöva få sig en rejäl uppryckning till exempel med både ny bokhylla och skrivbord.