2014-04-25
Dotra får gubbe att fnissa.

Coffeehouse by george är favoriten när det är lunchdags och äldsta dottern favoritsällskapet, även så idag. Hon jobbade idag på kansliet så då passade det bra att äta lunch tillsammans innan hon drog vidare till sitt andra jobb. Flitig och duktig är hon.

2014-04-25
Hemmagjord pizza för sonen och mig.

Igår var ju alla barnen samlade, idag är det bara jag och yngsta sonen igen. Yngsta dottern är hos sin kille och den äldsta hos sin bästisvännina. Ju äldre barnen blir, ju mer exklusivt blir det att ha dem alla samlade. Men så är det ju, det är en process för mig detta att barnen flyger ut allt längre och oftare från boet så att säga.

Familjen förändras i sin form och umgänge, vare sig jag vill det eller inte.

2014-04-25
När påskliljorna inte ville mer nödgades jag att köpa lite nytt. Färgglatt värre. Fråga mig inte vad de heter… (;-)

I morgon blir det finbesök av Klappharparn. Datorfixerier och kaffe med dopp. Sen ska jag försöka tigga en skjuts in till stan för mig och sonen. Handla lite kläder och en önskelunch står på programmet. Söndagen har möten med Andra sidan på programmet om det vill sig riktigt väl. (;-)

En dag i taget. Andas ut och in.