Ta fram lejonet i mig, byta glasögon och sluta att trösta mig med fel saker. Sen ska jag börja springa och se ut som jag gjorde i unga dagar. Hon hänvisade till en bild på mig som kom direkt upp i huvudet. Så kommer det att bli och det är i detta livet. Det ni!

Vännen E fick budskap först av alla och det var underbart att ta del av. Så viktiga ord. Det var flera som fick sådana fina och kraftfulla ord att jag själv satt och rös som en tok och då speciellt av en kille som fick ett väldigt precist budskap av sina nära och kära på Andra sidan.

Till mig kom de näst sist av alla och det var en manlig energi som jag saknat kärlek och bekräftelse av när han var i livet. Vi pratar alltså inte om min pappa som fortfarande lever. Men jag vet vem det är och jag är uppriktigt sagt lite förvånad över att han kom till mig, samtidigt som jag är väldigt tacksam för det så klart.

För mig är detta ett sätt att få påfyllning, bekräftelse och kraft att orka vidare. Precis som det är för andra att gå i kyrkan och vara med om de handlingarna som pågår där, så ser jag detta numera som någonting som ger mig kraft och energi. Det är liksom ingenting märkvärdigt utan mer en naturlig förlängning av livet av det som många av oss inte ser eller hör av olika anledningar.

Det var en fin stund idag och jag är så glad att vi gick dit, på den mediala demonstrationen med Berit Kroon. Hon var väldigt vass och de budskap jag fick stämde rakt igenom och jag visste precis vad hon pratade om. Det är bara det att jag inte tror att jag håller själv utan jag behöver fortfarande bekräftelse och hjälp från Andra sidan.

Tack för kraften och påminnelsen om att jag inte är helt galen! Behöver den påminnelsen i perioder att jag inte är ensam med mina tankar.