2014-04-23

Första utefikat för säsongen på jobbet! Ljuvligt!

Den gamla kavajen har kommit fram igen eftersom graderna stigit en hel del nu. Men det blir kortvarigt för så fort jag fått lön så kommer jag att köpa en ny. Är spytrött på denna jag har nu, så den ska kastas.

Annars en ganska händelserik dag igen. Tårfyllt och en del djupa tankar och jag måste säga att vad skulle jag vara utan mitt jobb? Det finns ett gäng underbara själar där, den saken är helt klar!

Är nog lite pollenstinn trots att jag medicinerar. Sen resten av måendet som jag bara vägrar låta ta över mig gör ju att en del skumma saker känns inom mig, men jag låter det bara vara som det är nu. Har nu utmaningar som börjar på lördag och avslutas på tisdag. Min första tanke är ju bara att ställa in allt, gömma mig och som vanligt ta den lätta vägen. Men se, så blir det inte den här gången. Jag går emot mig själv och ska göra precis tvärtom!

För vad är det värsta som kan hända?

Det kan fanimej inte bli värre än vad det har varit ett tag nu, så nu är det all-in som gäller…