Man tror ju att förtrycket är över när man läser QX.

Att man där ska få fredas från värderingar över den man är, att det är ok att gilla människor oavsett kön. Från religiösa ord och de som alltid har Bibeln i hand när de tolkar hur vi människor ska leva. Men så är det ju inte.

De som inget begriper finns ju på närmare håll, helt klart. Tyvärr.

När reportern på QX Philip Ottosson helt frankt konstaterade att alla nu kan glädjas fullt ut över att simhopparen Tom Daley kom ut som homosexuell så var det liksom det ultimata och hans ord tidigare om att var bisexuell, det var liksom ingenting värt.

Andemeningen är att vi nu alla kan pusta ut och glädja oss över hans insikt. Att var bög till 100%, det är i hans och tyvärr många andra homosexuellas värld det enda rätta. Att vara bisexuell är en defekt och en feghet som ingen vill befinna sig i. Det var liksom kontentan i det Ottosson skrev.

Att ens uttrycka sig som reportern gör visar ju antingen på en total okunskap över hur det är att vara bisexuell eller ett rent förakt för sådana som mig. Jag blir redigt irriterad över den jargong som han har i artikeln. Om inte ens reportrar på QX har förståelse utan raljerar? Hur fan ska du andra begripa? Blir så trött…

OK, om en religiös fanatiker skrev på det viset, men en reporter på QX?? Som om det vore bättre att vara 100% gay och att det liksom var den stora lyckan. Jag blev så illa berörd när jag läste vad han skrev och det är för mig ytterligare ett tecken på att det inte finns någon plats för bisexuella i QX:s värld. Antingen eller. Det slår så klart igenom i denna artikel och fortfarande är det få som reagerar. All heder till Anders Wallner dock som verkar begripa vad det handlar om.

Vad säger en artikel som denna till de som tvivlar på sin sexualitet? De som inte vet och som kanske gillar alla människor? Vilket budskap ger QX dessa med denna text? Jag blir förfärad över att till och med QX gör skillnad på människor och dess sexualitet.

Läser man detta och är osäker om vem man är så visar det ju på att homosexualitet är bättre än att vara bisexuell! Dessutom i den värld där åtminstone jag trodde att skillnader inte premierades på detta flagranta sätt som nu Philip Ottosson gjort med sina ord.

Ridå ner och så ledsamt!