Förmiddagen ägnades åt möte. Varje måndag har infogruppen på kansliet ett så kallat planeringsmöte inför veckan och vad som är på gång. Ibland är dessa möten mer intressanta än vanligt och idag var det på det viset.

Vi människor är komplicerade och den bild som vissa vill visa upp av sig själva, den bilden kan lätt rubbas när man medvetet kör med två agendor. Det tråkiga med detta är att en del kommer i kläm. Men det bekommer inte vissa, de kör bara på i sin egen lilla värld. Självinsikt är tyvärr en bristvara hos många av oss människor.

Min egen självinsikt, den hoppas jag är ok. Jag kör på och jag försöker verkligen att vara medveten om jag genom mitt beteende gör att andra mår dåligt. Den medvetenheten kanske är ett svar nog? Tala om självinsikt…hahaha!

På torsdag kommer min nya tvättmaskin. Det blev en tysk till, en Bosch med en massa siffror och jag har tagit hemtransport samt montering av den nya maskinen. Sådant vågar jag mig inte på. De kommer dessutom att ta med sig den gamla tvättmaskinen. Jag fick ett mycket bra pris och en fin tvättmaskin. Är så nöjd så.

Intensivt men roligt på jobbet med allt webbande. Har jag sagt att jag gillar den delen av mitt jobb väldigt mycket?