Trumman “smällde”

2014-03-23

Min gamla trotjänare har givit upp. Tvättmaskinen som jag haft sedan jag flyttade till eget, den vill inte vara med längre. Trumman “smällde” till idag och någonting är inte som det ska. Det går att snurra på trumman, men det låter för hemskt. Någonting har släppt…

Bosch WFB 2002 heter min trogna tvättarkompis. Han stod här när jag flyttade in och jag har använt mig av honom hela tiden, trots att jag har en tvättstuga på gården. Men jag är sådan att jag inte vill frottera mig med andra i denna stuga och dessutom jaga tider och ta bort ludd i tid och otid. Det vill jag sköta om själv, i mitt eget hem.

Om det är någonting jag verkligen ska unna mig så är det en egen tvättmaskin. Det känner jag och det ger mig livskvalité på ett bra sätt. Att jag inte behöver jaga tider och behöva stöta på människor som jag inte vill stöta på.

Bosch WFB 2002 har nog gjort sitt nu. Jag har tvingats att vidta åtgärder, vilket kommer göra att många tusenlappar far iväg i jakten på en ny Bosch. För en sådan vill jag ha, driftsäkra tyskar det gillar jag skarpt (;-) och det är så värt de extra kronorna att få som man vill.

Hoppas nu bara att det är denna som givit upp och inte att det är fler grunkor som vill släppa taget. Det brukar ju komma flera saker samtidigt… hehe

3 svar till “Trumman “smällde””

  1. I och med att denna stod här när jag flyttade hit så väljer jag att köpa en helt ny. Som så att säga blir ”min”. Hade det varit en maskin jag själv hade köpt, då kanske jag hade uttömt andra möjlighter än att skaffa nytt.
    Japp, jag ska spara kvittona, jag lovar!

  2. Min tvättmaskin har gett upp ett par gånger. Första gången hade jag garanti som betalade kostnaden för lagning. Andra gången tog hemförsäkringen kostnaden för lagning. Så nu när du köper en egen maskin, håll koll på kvittot för tvättmaskiner går sönder med jämna mellanrum och man ska inte behöva köpa ny varje gång.

Kommentarsfunktionen är stängd.