Jag & Claes i Expressen Söndag

Nu är jag så nyfiken att läsa Expressen Söndag som kommer först på söndag för oss som inte prenumererar.

Varför? Jo, jag fick precis bekräftat att jag och Claes ÄR med och jag blir ju så väldigt nyfiken. Vet inte vilken bild/bilder de valde ut och vet inte hur omfattande artikeln är. Tala om Jerry nyfiken alltså.

Omslaget för Expressen Söndag nästa vecka ser i alla fall ut så här:

Expressen_sondag_23mars14

Prenumererar man på magasinet så får man det redan idag, därav att jag nu vet att vi är med eftersom en arbetskamrat berättat det för mig.

Vete f*n hur jag ska kunna vänta tills på söndag?!! Men det måste ju gå… nyfiken i en strut gånger 100!

6 svar till “Jag & Claes i Expressen Söndag”

  1. Tack Gunilla!
    Det blev bra. Hoppas det kan inspirera någon om hur viktigt det är att våga ”släppa in” någon i sitt liv. Han har ju blivit som en livsmentor, fast vi aldrig sagt något sådant uttalat så att säga. Märkligt, men så viktigt för mig.

  2. Jättefint reportage och fina bilder. Jag blir så rörd. Livsmentor, vilket fint ord.

  3. Haha, jag är besviken! Ingenting på förstasidan…(;-(
    Jag ska också ta mig ut eftersom jag är så nyfiken att jag håller på att spricka!

  4. Är det artikeln om Vita tänder eller den om våfflor, kanske? Eller vårblommor? Så klart jag blir nyfiken. Får stappla ut till Tokerian och köpa ett ex.

Kommentarsfunktionen är stängd.