Madonna och Avicii uppträder tillsammans på festivalen Ultra i Miami 2012.

Nästa steg?

För mig är detta så spännande och så stort. Nyfiken som sjuttsingen är jag över hur det kommer att låta. Förhoppningarna blir ju väldigt högt ställda, den saken är ju klar.

En del av er förstår mig inte alls, det vet jag. Men för mig är detta liksom nästan så ultimat det kan bli rent musikaliskt. Jag gillar ju Avicii väldigt mycket sedan tidigare och så slår han sina musikaliska påsar ihop med The Queen of Pop, hon som liksom är min stora trösterska i livet. Hon som faktiskt ibland är skillnaden när det är som tuffast. Wow! Kan det bli bättre? Inte i min musikaliska värld… detta är liksom topp of the top!

För mig är detta megastort på alla sätt och vis. Så spännande och jag hoppas så att vi under 2014 får ta del av deras samarbete. *hoppar runt i huset av förväntan* (;-)

Madonna överraskar ständigt och just en dag som denna kan jag bara ånyo njuta av den hon är och de positiva tankar hon alltid ger mig. En inspiratör, ett föredöme och en person som visar att tror man på någonting så är det möjligt.

För mig har hon betytt mer än jag kan säga i ord. En stor själ som även, förutom musiken, kämpar för minoriteter och gör saker rent praktiskt (skolor i Malawi bland annat).

Kort sagt, en kvinna som slår det mesta… (;-)